Konu: soru
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2011, 11:19 AM   #2 (permalink)
lanterna viridis
Üsteğmen

lanterna viridis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lanterna viridis will become famous soon enoughlanterna viridis will become famous soon enough
Standart Cevap: soru

Alıntı:
dogruluk2222 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba

hediyeli forumda bir arkadaş önemli bir soru sormuş, onun yanıtını göremedim, lütfen bu soruya yanıt verirmisiniz<?

"ben önemli birşey sormak istiyorum buradaki cd leri direk dinlemek doğrumu sizce sonuçta o insanın bu yaşa kadar yaşadıkları ve korkuları vardır.Bu korkuları yok etmeden şifa olabilirmi bu cdler lütfen cevap bekliyorum "
genel kullanım rehberinde her türlü bilgi mevcut..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

kücük bir alıntı ...bu hepsi için ön hazırlık

Önce Hangileri Dinlenmeli

Başlangıç olarak sadece Suçluluk duyguları ve Ego(Güven) güçlendirici önerilmektedir. Bu telkinler lokomotif telkin tabiri ile adlandırılabilinir. Daha sonra dilediğiniz telkini ekleyebilirsiniz. Bir seferde birçok telkin eklemekten ziyade sizin için önem sırasına göre sıra ile eklemeniz daha uygun olur.İkinci haftadan sonra listenizden suçluluk telkinini çıkartabilirsiniz.Bu klasorde sadece suçluluk ego vardır diğerleri forumdadır.
lanterna viridis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla