Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2011, 05:01 PM   #113 (permalink)
lanterna viridis
Üsteğmen

lanterna viridis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lanterna viridis will become famous soon enoughlanterna viridis will become famous soon enough
Standart Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

rimanendo senden af dileyerek burada birşey paylaşmak istiyorum...en çok takip edilen sayfa olduğu için zehrimi buraya boşaltmak içimdeki sıkıntıyı birilerine anlatmak istedim.hayatımda bir kez sevdim ve çok sevdim...eşimi biricik sol yanım nefesimi ama onu kaybetmek üzereyim ona bir türlü istediğimiz hayatı sunamadım ...hayatta ticari olarak son 5 yıldır belimi doğrultamadım ...insanlara hayır diyemediğim yalaka olamadığım için...herşey çok güzel gidiyordu ta ki çalıştığım şirket iflas edene kadar...eşimle birlikte ona ait işyerinde çalışmaya başladık.yeni bir hayat kurduk...bir süre herşey güzel gitti ama hem ben hem eşim sıkıldı sıkıntılar oldu.birşeyler doğru gitmiyordu.kendi işim yoktu kazanç tek tarflı olmuştu.2 kapı 1 kapıya indi.bugünkü şartlarda zor belli şartları sağlayabilmek .sağlayamaz olduk.rahatlayabiliriz umudu şehir değiştirdik benim memleketime geldik ne güzel değil mi? harika bir ailem var eşimi ve çocuklarımı sığdıramayan..rahatlarız umudu ile bir anlaşma yaptım güzel karlı bir anlaşma..rahatlayacaktık...ama çeklerde faturalarda elimizde patladı...ben alacağımı alamıyorum ama benden alacaklılar beklemiyor...ve eşime yalan söyledim 1 değil 2 değil birkaç defa ve aldım alacağım gördüm göreceğim derken tek gördüğüm elimde alacak listesi tahsil etmem gereken arkası yazılmış çek ve bana işi kurtarmam için son bir şans tanıyan eşime ait yüzük ....avukata gidiyorum para diyor ...ailemden bile destek alamadım avukata verecek dosya parası bulamadım...neden mi ...bir arkadaşla sağlam ANLAŞMA yaptığım için hayatım kaydı...ben çocuklarım üstüne titrerken sevdiğime zarar gelmesin diye çırpınırken en büyük zararı ben yaptım.şimdi diyeceksiniz ki eşin bu durumda sana destek olmalıydı.belki öyle olması gerekiyordu .ama onun penceresinden bakınca hak vermemek elde değil.bir türlü dikiş tuttaramamış bir koca ve söyledikleri yalan çıkan bir koca.bu site ve sen RİMANENDO çok teşekkür ederim.tam bunalımda ve yanlış birşeyler yapmak üzereyken tesadüf eseri hayatıma girdiniz....şimdi son bir şansım var iyi bir iş ve burdan kurtulmak .başvurularım var yani hamlemi yaptım.çok istediğim özellikle bir iş var tüm enerjimi benliğimi ona yönelttim.her gece ,her sabah allahıma yalvarıyorum....lütfen dualarınızı esirgemeyin bir aile kurtaracaksınız.
Rİmanendo tekrar özür dilerim burda bunu paylaştığım için ..yazacak çok şey var ama ancak bu kadar kısaltabildim...sadece dualarınızı esirgemeyin ..allaha yaptığınız dualarda isteklerde banada yer verin lütfen....
lanterna viridis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla