Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2011, 12:23 AM   #4 (permalink)
selo2951986
Teğmen

Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selo2951986 will become famous soon enoughselo2951986 will become famous soon enough
Standart Cevap: lütfen eski üyelerden bilgi almak istiorum

merhabalar bende telkinlerin kalıcı olmadığını düşünüyordum ama şöyle bi kendime bakınca düzenli dinlemediğimi görüyorum.ve gerçekten uzun süre dinlemek gerekiyor.yazılı metindeki her bir cümlenin anlamını etkileri açığa çıktığında deneyimlemek gerekiyor farkettiğim kadarıyla çünkü ben dinlemeyi bıraktığımda eski halime dönüyorum ama tamamıyla aynı değilim.yani değiştiğimi farkediyorum.telkinlerin etkileri çıktığında yeni bilinçaltı kalıplarınla daha çok yaşam deneyimi ve farkındalık geliştirmek lazım çünkü her konuya bakış açın değişiyor ve eski işe yaramadığını gördüğün alışkanlıklarından vazgeçmek lazım çünkü bizi eskiye bağlayan tüm köprüleri yıkmamız lazım.bu uzun bir mücadele sadece telkin dinlemekle olmuyor ama telkinler insana bu mücadelesinde büyük yardımı oluyor.
selo2951986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla