Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2011, 01:19 PM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: lütfen eski üyelerden bilgi almak istiorum

Merhabalar,

Üyelerimizin şüpheci yaklaşmaları bizim hoşumuza gidiyor. Çünkü internette herkes güvenilir olmayabiliyor. Telkinleri ilk dinleyen Atakan beydir ve kendi üzerinde deneyip etkilerini gördükten sonra bunu insanlara sunmaya başlamıştır.

Yarar gören binlerce üye var elbette. Kendimi örnek göstermek bana sıkıcı geliyor ancak kazandığım etkiler şuan telkin dinlemememe rağmen devam etmekte. Kaybolur gibi bir endişem de yok. Onları bir bir sıralamam çok uzun sürer ancak aşağıda özetine ulaşabilirsin. Çoğu yazıyor.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yasamisim.html

Birçok arkadaşımızın da yine forum içerisinde deneyimlerini paylaştığı günlükleri var. Onları da inceleyebilirsin. Tamamen oturup okumana gerek yok. Ayrıca sen de kendine bir günlük açarsan eğer ilerlemelerini daha net bir şekilde görebilirsin.

Genellikle insanlar şu şekilde düşünüyorlar ve bu düşünce de doğru olmamakla birlikte hayal kırıklığı yaşamalarına neden oluyor. Bu bir süreç ve bir anda kendinizi değiştirmek için hiçbir şey yapmadan dilediğiniz harika insan olamazsınız. Eğer güven güçlendirici telkin dinliyorsanız yaşadığınız ufak tefek deneyimleri görmezden gelerek bir anda özgüven sahibi ve kendinden emin bir insan olamazsınız. Benim gözlemlediğim ve birçok kişinin gözünden kaçtığını düşündüğüm şey bu.

Şu da çok olur. Kötü bir gün geçirir ve telkinlerden etki görmüştüm ama bütün etki kayboldu der bazı arkadaşlarımız. Onların gözünden kaçırdığı da şu: Telkinler davranış değişikliği amaçlarlar. Size asla üzülmeyeceğiniz bir hayat vaat etmezler. Hayatın içinde her şey var. Gece gündüz gibi tıpkı. Eğer telkin dinleme amacı buysa bu kişileri memnun edemeyiz elbette. Çünkü hayatta mutluluk olduğu kadar acı ve üzüntü de var. Telkinler bu noktada yaşadığınız olumsuz olaylardan nasıl yara almadan ya da daha az hasarla kurtulabileceğiniz konusunda destek olacaktır size. Çok negatif düşünenler ve her şeyi telkinlerden bekleyenler en ufak bir şeyde suçluyu telkinler olarak gösterirler. Bu da klasik bir davranıştır.

Biz artık bazı şeyleri ezberlediğimiz için komik geliyor. 3. ve çok klasik tavırda 70 saat dinledim hala kendime güvenmiyorum demektir. :)

Onun dışında söyleyebileceğim şey telkinlerin herkeste farklı etkiler sağlamasıdır. Ve bu süreç kiminde çok kısadır kiminde daha uzundur. Dolayısıyla farkındalığınız çok önemli. Ben ben de güvensizliğe neden olan faktörleri sabırla gözlemledim ve kendine güven telkini dinlerken o faktörlerin ortadan kalktığını gördüm. Siz de öyle yapabilirsiniz.

Eğer daha çok üyenin size özel önerilerine göre karar verirseniz telkin dinlemeye ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listenize eklemenizi öneririm. :)

Çok fazla olumlu yanı varken ve bunu binlerce insan deneyip yararını görmüşken gidipte tek bir olumsuz lafa bakıp sonradan çoookk pişman olduğum "hiçbir şey yapmamış olma" duygusu kötü oluyor. Bu benim hayatımdan önemli bir deneyime ilişkin. Sizin telkin dinleme durumunuz daha hafif ama aynı sonuca çıkıyor.

Etkilenmeseniz bile kaybedeceğiniz bir şeyiniz olmayacak en azından. Bu bile denemeniz için yeterli bir sebep diye düşünüyorum. Ücretsiz telkinleri dinleyip etki görmezseniz bırakabilirsiniz. Ücretli telkinlerde de etki görmediğini söyleyenler için süresiz iade garantisi vardır. Ücretleri geri ödenir.

Onun dışında telkin dinleseniz de dinlemeseniz de elbette kendinizi desteleyecek şeyler yapmalısınız. Mesela olumlu düşünmeye çalışın, dua edip manevi yönüzü güçlendirin ve mümkünse kişisel gelişim kitapları okuyun. Eğer kitap alacak imkanınız yoksa sitedeki binlerce konudan yararlanabilirsiniz ve bunlar da çok faydalı olacaktır.

Sevgilerimle.