Cevap: lütfen eski üyelerden bilgi almak istiorum yaaaaaaa gerçketen hepinize sonsuz sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum .içime su serptiniz.gerçekten ben şimdiki halime yatıp kalkıp şükrediyorum eğer ki ben yok etki görmedim de şudur da budur da dersem yalan olur...bbu siteye ilk başlarda inancım yoktu çünkü ben tüm umutlarımı tüm inancımı birer birer kaybetmiştim bana dair hiçbirşey kalmamıştı elimde...psikoloğa gidiyordum gittikçe ben kendimden uzaklaştım ve umutlarım da benden uzaklaştı....inanın ki ben en çaresiz olduğum bir zamanda bu site bir mucize gibi hayatımda çok seyi güzelleştirdi..ben bugüne kadar kendim için hiçbirşey yapmadım sadece hep başkaları için yaşadım....ve sosyal fobi de iyice çaresiz bıraktı...insan hiç annesinden YÜZÜM KIZARACAK DİYE konuşmaz mıydı sarılmaz mıydı uzaklaşır mıydı???ya hiçbiri anlatılmaz sadece yaşanır....benim kırık dökük olan o kadar parçam varmış ki ben bile hayret ettim ne kadar da dibe batmışım diye....şimdi ben beni kazanmışken eski günleri düşünüp ya o günler geri gelir mi diye de bir korku düştü içime ..ama ilginize sonsuz teşekkkürler....bir de ben olumlama yapıyorum sabah ve akşam bunlar yeterli mi.?birde suçluluk duygusu eklemekten biraz tedirgin oluorum .haftada kaç kere ekleyim?herkese sonsuz sevgiler |