Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2011, 02:15 PM   #6 (permalink)
hook

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hook is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Etkisi Kanıtlandı

Arkadaşlar, öncelikle şunu beliirteyim benim her düşünceye
saygım sonsuz,her türlü eleştiriye açık bir insanım.Başta Atakan Bey olmak üzere
bu sitede yer alan herkesi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum ki
ben her gece başta Atakan Bey olmak üzere bu sitenin
oluşumunda emeği geçen ve yorum yaparak hikayelerini,
düşüncelerini paylaşan insanlara , rabbimin gönüllerinden geçen bütün
dileklerinin gerçekleşmesi için dua eden bir insanım.İnanın her gece uyumadan.Çünkü ben onlardan çok yararlandım.
Benim gerçekten hayatım değişti.Telkinler,buradan okuduklarım ve ben çekim yasasına
kesinlikle inanıyorum bütün bunlar birleşince yıllarca omuzlarımda taşıdığım
kırılganlıklarımdan,pişmanlıklarımdan,öfkelerimden ,umutsuzluğumdan KURTULDUM.
Hiç olmadığım kadar özgür,mutlu ve arınmış hissettim kendimi.Aynen çocukluğumdaki gibi.Çünkü uzun yıllardır
omuzumda bu yaşanmışlıkların getirdiği yükü taşıyormuşum.Bunu ben yeni farkettim.Bütün bunları benim az çok nasıl biri
olduğumu anlamanız için yazdım.Bu konuyu açmamın sebebi telkinlerin gerçekten hayatınızı
değiştirebileceğine dikkat çekmekti.Ama yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım.Amacım reklam yapmak asla değil.Amacım önyargılarınızı
kırmanız konusunda size destek olmak.Ben paylaşmanın önemini bu siteden öğrendim ve bende yaşadığım bir deneyimi
paylaşmak istedim.Bu sitede okuduğum yorumlar benim bakış açımı sonrasında da yaşamımı değiştirdi.Şimdide ben aynı misyonu
yüklenmeyi bir borç olarak görüyorum.Neden benim başka insanlara bir yol haritası sunmam yanlış olsun ki?Bu sayede bir kişinin
hayatı bile değişecekse ne mutlu bana.Bahsettiğim yöntemi kullanmayı seçmeseniz bile telkinleri dinlemeye devam etmenizi
şiddetle öneririm.Hiç ummadığınız bir anda değişimi fark edeceksiniz.Unutmayın! beklenti içinde olduğunuzda değil,hiç ummadığınız anda.
hook isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla