Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2011, 03:39 PM   #4 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Merhaba,

Hoşgeldin :) ben de tek çocuğum okurken seni kendime ne kadar benzettim inanamazsın. Benim de çocukluğum annemin hastalığıyla geçti (kronik depresyon geçirdi yatar halde 4 yıl) bütün bunlar bende 21 yaşıma gelene kadar pek çok iz bıraktı, hayatı, insanları, kendimi algılayışımı oldukça olumsuz hale getirdi ben de bunların sancılarını hala çekiyorum. Ben de terazi burcuyum, mükemmeliyetçilik vardır, en kötüsü de bişeyin "iyi" olmasının yetmemesi işte bana, kendimi yargılayıp durmaya o kadar alışmışım ki, üstelik bunun iyi bişey olduğuna da inanmışım kendimde hata aradıkça kendimi geliştiririm diye düşünmüştüm ama en sonunda sadece kendime haksızlık ettiğimi anladım.

Mutlu olmak öğrenilebilen bişey, önce kendini sonra hayatı sonra da diğer insanları koşulsuz sevmekle gelen bir şey, ben bu siteye üye olalı 2 yılı geçmiştir pek çok şey yaşadım, ayağa kalktım dedim, sonra düştüm, şimdi yeniden toparlanmaya çalışıyorum :)

umarım beraber öğrenir, beraber gelişiriz bundan sonra! :)