Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Sıkıntılarımdan bahsetmekten artık pek hoşlanmıyorum, neden tekrar düştüğümün cevabını günlüğümde bulabilirsin, ben ilişkim olmuyor diye hayıflananlardandım sonra bir ilişkim oldu fırtınalı, beni baya derinden sarstı,yine uzun süre kendimi suçladım, çünkü o da beni suçladı ve ilişkimizin bitme sebebini onu olduğu gibi kabullenmemem olarak görüyor, bunca aydan bu yana hiç bişey değişmemiş, 8 ay önce durduğu yerden bi adım öteye gidememiş yani şimdi fark ediyorum :)
ama ben geç de olsa onun hayattan ne istediğini bilmeyen, buradayken gitmek isteyen, gittiğinde dönmek isteyen, arayışı hiç bitmeyecek bi adam olduğunu sonunda anladım. Şimdi onu olduğu gibi kabul edip kalbimden ve aklımdan salıyorum :)
diğer yandan mezuniyet sonrası bir bunalıma girdim elimi attığım hiç bir şey filizlenmedi ama ben bu sene sabretmeyi öğrenmeyi kendim istedim, çünkü sabırsızlık benim en büyük problemim :) böyle işte canım şimdilik tek isteğim herşeyi geride bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, kendi hayatımı kurmak bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama buranın verdiği enerji öyle bişey ki artık hiç bi zaman yaşamaktan, kendimden vazgeçmeyeceğimi biliyorum.. :)
__________________ " Let go and let God" |