Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2011, 05:34 PM   #16 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Alıntı:
RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ay ne kadar güzel şeyler yazmışsınız.. içimi ısıttııııı
inanıyorum inşallah dönecek.. sevgili ikieşitbir'in dediği gibi, sanırım o beni düşündüğü için ben onu anımsıyorum sürekli .. tabi yeri bende çok çok ayrı.. tam da evlenmek istediğim insan.. o yüzden kaçırmak istemediğim biri her şeyiyle. teşekkür ederim her şey için.. mutlu etti beni yorumunuzzz
içimden geldiği gibi yazdım belkide Allah söyletiyordur

Alıntı:
RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama muratlar hep düzgün insanlar
sevgilerine hep sahip çıkarlar.. hele de benim muratımm
bugun muhteşem bir gün yaşıyorumm.. ALLAH'ım çok şükür... ben de eminim bu arada.. her ne kadar hayatında biri olsa da beni düşünüyorr biliyorum..
yazmadan duramicam gene onun hayatında biri varsa bu onun bi süreci tamamlaması gerektiği içindir nasılki sen o süreci 6-7 ayda tamamlamışsın ve şuan gerçeği netliğyle farkındasın değerini biliyorsun oda o süreçte inşallah oda doğru yolu bulcaktır ve sana senin ona verdiğin değer ve özlemi sana verecektir gerçek sevgi zor sınanmalardan geçer. ve en büyük aşklar tam bitti derken başlayanlardır (ki sevgiyle saygıyla kadir kıymet bilinip herşeyiyle daha güzel yaşanır ) karmaşık yazmışım ama anlaşılıyormu bilmiyorum anlaşılmıyorsada iyi şeyler söylemeye çalıştım kendimce