Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2008, 01:54 AM   #69 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

merhabalar MalloryKnox cum.. ben günlüğünü oldukça geç okuyabildim malesef ma sende epeydir yazmamışsın kuzum..

ne kadar çok şey olmuş bu arada ama genele baktığımda hızla yükselmeye devam etmişsin.. super

öncelikle tedavi için gelen yeğeninin durumundan haberlerini bildir canım..
acil şifalar dilerim.. kısa sürede güzel haberlerini alalım inşallah..

diğer yiğenin yeni okulu yeni başlangıcı hayırlı olsun.. başarılı haberlerini kutlamak dileklerimle..

harika bir eğitime katılmışsın.. deep peat eğitiminde öğrendiklerini lütfen sık ve düzenli olarak yaşamına uygula..
mutlaka çok güzel yararlarını göreceksin.. bu tarz çalışmalar yaparken kararlılık ve düzen içerisinde sonuca kadar yol almak gerekir..

özellikle son mesajında istemeye hakkın olmadığını düşündüğünden bahsetmişsin.. lütfen bunun üzerine gerekli çalışmalarını yap..
çünkü bu tespitin senin iş aşk gibi her alanda karşına çıkan bir engelin görünen yüzü..
tahminimce güzel konuşmanı bile engelleyen şeyleri bu hissinin altında temizleyeceksin..

bu arada telkinleri düzenli dinlemeyi ihmal etme..

olumlamalarını yaparken bazılarında orantılama yöntemini kullanabilirsin..
böylelikle etkiyi arttırmış olursun..

her geçen gün kendime daha fazla güvenmeyi seçiyorum gibi..

bir mesajında da bilinçaltımı kandırabiliyorum galiba demişsin.. bilinçaltını kandırmıyorsun tatlım..
bilinçaltın ile nihayet ortak çalışma alanında buluşmuş olarak güç birliği yapıyorsun..

ahh ne kadar çok karıştım her şeye dimi..

çok emek verdiğini görüyorum canım.. istiyorum ki her şeyi mükemmel yaparak bir an evvel hedeflerine ulaşasın..
kendinle birlikte hepimizi sevindiresin..

güzel haberlerini duymak dileklerimle..

sevgiler..