12-09-2011, 10:55 PM
|
#17 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 6
13 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hayli kötüyüm, iyi olabilmem için mucizeler gerekiyor sanki Alıntı: anksiyete_2004 Nickli Üyeden Alıntı
telkinleri dinlemeye başlayalı 2 ay oldu, kesintisiz hergün ortalama 8-10 saat dinledim 2 ay sürecince, hiç bir gün aksatmadım. ilk olarak ego+suçlulukla başlayıp daha sonra sırayla yeni telkinleri listeye ekledim. şimdiye kadar dinlediğim telkinler(ekleme sırasına göre); ego, suçluluk, başkalarının düşünceleri, depresyon, sosyal fobi, mutluluk, koruma kalkanı, sigarayı bırak. telkinlerin kısmen faydalarını görmekle beraber çok da faydasını göremedim. dinlemeyen başlamadan önceki berbat ruh halim hala devam ediyor. içimde neşe, mutluluk yok, bir şey yapma isteği yok yapsam da yaptığım şeyden zevk alamıyorum, haz duymuyorum. yaşamak ızdırap veriyor, herşey sıkıyor, zihinsel fonksiyonlarım zayıf çalışıyor, konsantre olmakla, dikkatle, öğrenmekle, anlamakla, algılamakla ilgili sorunlarım var, o yüzden yanlış tercihler yapıyorum. geceleri uyuyamama sorunum var. hayat misyonumu tamamlamış gibi hissediyorum. son 7 gündür falan sigarayı bırakma telkinini dinliyorum ama bir etkisi olmadı, sigarayı resmen yiyorum hala. benim sorunum nedir nasıl çözebilirim, yardımlarınız bekliyorum, teşekkür ederim. | bunların sebebini buldum, telkinler sebep oluyormuş, 15 gün kadar ara verince anladım. bu dinlemediğim sürenin sonunda mutlu ama aşırı endişeli, heyecanlı hissettim. telkinleri dinlerken kendime güvenim vardı kolayca sarsılmıyordum ama mutlu değildim, yataktan kalkamıyordum, zihnim az çalışıyordu. telkinler bende neden böyle bir etki yapıyor bilmiyorum herkes halinden memnun görünüyor. kısacası telkinler bende antidepresan gibi bir etki yaptı. faydalı ama yan etkileri olan. kendime güvenmemi sağlayan, endişe heyecan yaptırmayan ama hissizlik veren, uyku sorunu yapan, zihinsel fonk. zayıflatan.
__________________ NE ARADIĞINI BİLMEYEN BULDUĞUNU ANLAYAMAZ |
| |