Konu: karmaşa...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2011, 07:23 PM   #5 (permalink)
RimA Vita Perfetto
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: karmaşa...

sevgili adaşım deniz.. 'biz'iz artık. sen ben ve hayatımdeğiştideki diğer üyeler.. artık beraberiz. buradaki insanları tanıdıkça seveceksin.. kendini ayrı bi seveceksin buna inanıyorum..
her daim yanındayım ALLAH izin verirse.
sevgiline gelince aldatılmanın nasıl büyük bir acı olduğunu çok çok iyi biliyorum.. bi söz var ''kadını döv söv ama asla aldatma.. kadın aldatılırsa ölür'' diye.. gerçekten de öyle. kendi yaralarımı da deştim bu arada.. neyse..
o kişiye yol verip kendi hayatının yönünü belirleyebilirsin..
bu arada seni tebrik ediyorum cancağızım..!!!
çünkü sen güçlüsün.. ezik değilsin.. kendine zarar verecek şeylerden uzak duruyorsun.. yanlış yollara sürüklenmeyip buraya gelmişsin.. bu senın mücadeleci bir yapıya sahip olduğunu gösterir. sen yanlışa değil doğruya eğilimli bir kızsın.. cidden tebrik ediyorum.. bu yaşta bu olgunluk.!! süper..
bu hayat yalnızca senin.. o yuzden kendi hayatını yaşa.. bırak başkaları kendi hayatlarını diledikleri gibi yaşasınlar.. herkes kendinden sorumlu.. boşver o sevgiliyi demek istıyorum boşvermek zor olsa da.. çünkü bence sen erdemli ve olgun bir genç kızsın.. daha güzel şeyler hakediyorsun ben böyle düşünüyorum..
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla