Cevap: Geri döndüm! :) Ruh ikizi konusunda ben de önceden senin gibi düşünüyordum ama şimdi farklı düşünüyorum canım, sonuçta eğer gerçekten ruh ikizimizi bulduysak bittiğinde onun da aynı acıyı çekmesi gerekir sonuçta durum onun için de aynı değil mi? onun da bi tane ruh ikizi var ve o umursamazlığıyla, egosuyla, arayışlarıyla onu kaybetti...
ama 2 ay sonra başkasının elinden tutup, başkasına "seni seviyorum" diyebiliyorsa demek ki ruh ikizimi kaybetmemişim... bu aşk acısı çektiğim gerçeğini değiştirmiyor o ayrı.. :D
ama ben onu yerine kimseleri koyamayacağım biri olarak görürken o beni bu kadar kolay silip atabiliyor ve yeni bi aşka başlayabiliyorsa da verdiğim değeri gerçekten hak etmiyor demektir...
Kuantum bana şunu öğretti sevgi asla yok olmaz... eğer eski sevgilim de beni gerçekten sevdiyse o sevgi hala evrenin içinde bi yerlerde... unutulabilir... ama yok edilemez... Eğer beni zamanında iddia ettiği kadar çok sevdiyse o asla tükenmeyecektir... Hayatına bundan sonra kim girerse girsin...
Yok eğer tükeniyorsa da o arzudur, tutkudur, hevestir, ama aşk değildir... :)
Hala sonsuz şansımız, sonsuz ihtimallerimiz var :) BİRLİKTE RİMACIMMM =)
__________________ " Let go and let God" |