Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2011, 10:37 PM   #5 (permalink)
badee
Teğmen

Tesekkür: 64
60 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
badee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çekim yasası ve sevgili..

yazıyı okuyunca sevgilimle ayrıldığımızda neler yaşadığımızı hatırladım ve 8 ay oldu bu sürede olumlamalar yaptım hem hayal olarak hem yazı olarak fakat hiçbir haber almıyordum herhalde artık bitti hiç ses yok diyodum çünkü bi daha görüşmeyiz arkadaşta kalamayız barışmayız diyen insandı.. fakat 1 hafta önce arkadaşımla buluştuklarında gruptaki arkadaşlar olarak bişeler yapalım diye konuşmuşlar ve arkadaşım bade gelmezse gelmem demş oda tmm gelsin benim hiç bi sorun yok demiş çok şaşırdım arkadaş kalamam falan diyen insanın böyle cvp vermesine sonrada bu yazıyı okudum yani zaman algısını biz belirleyemiyoruz biz istiyoruz evren zamanını kendi belirliyor bu olmayan süredede olumsuz düşüncelere kapılıp istediğimiz şeyi ileriki zamana atıyoruz bunu anladım.. şimdi arkadaşlarla toplandığımızda gitmelimiyim gitmemelimiyim diye düşünüyorum aslında istediğim şey buydu ama hayal kırıklığıda yaşamak istemediğim için sanırım tam bilmiyorum ne düşündüğümü sanırım:) yazıyı okuyunca paylaşmak düşüncelerinizi almak istedim zamanı gelince zaman kendini çok iyi hatırlatıyor:D