Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2008, 10:58 AM   #532 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım kuzum bir gün yapacağız resimlere bayıldım .Ne güzel olurdu toplantıyı bizim kafede yapmak .Bütün sevdiklerimizle bir arada olmak çok hoş olurdu .Sen bana böyle resimler gönder bende çekim yapayım .Canlarım resimler için çok uğraşmışsınız teşekürler.

Canım meninjem günlüüme hoş geldin sefalar getirdin .Seni böyle aramızda görmek ne hoş .Ben sadece o an ne düşünüyorsam onu yazıyorum içimi döküyorum ve sizlerden aldığım destekte beni çok güzel etkiliyor seni ve arkadaşını daha sık aramızda görmek isteriz.Sizlerinde değerli katkılarını bekliyorum .Kendinizi ne güzel ifade etmiştiniz .Bende sizlerle gurur duyuyorum ve bana gençlerden umut kesmemem gerektiğini hatırlattığınız için teşekür ediyorum.

Bu gün kendimi iyi hissederek kalktım ve günümü çok güzel ve verimli geçirmeyi seçiyorum .Ben bu ramazanda hiç kilo almadım yedim içtim hiç birşeyden kısmadım .Hersene kesin3 kilo alırdım nekadar dikkat etsemde bunu yaşardım .Busene kendimi serbest bıraktım ve kendimle barıştığım için kiloda almadım ne güzel bir şeyi daha aştım.