Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler merhabalar awayy ..
bazen yanlış insanlarla karşılırız malesef senin yollarının kesiştiği kişiler de öyle olmuş..
bunu çok üzülerek söylüyorum reiki gibi saf bir enerjinin çıkarcı insanların elinde yanlış
tanıtılması zaten beni yaralayan bir konu..
onun için bu konularda çok fazla yorum yapmak istemiyorum..
yinede elindeki değerli hazinenin kıymetini bil.. reiki 2 seviyesi amaçlarını gerçekleştirmek için yeterlidir..
master olunduğunda reikiyi sevgiyle yayma sorumluluğunu almış olursun..
pek çok reiki 1 seviyesi egosuz ve yalansız yaşadığı için reikiyi
pek çok masterdan çok daha güçlü olarak akıtırlar..
onun için için rahat gönlün ferah olsun.. sen bu konuda yaşadığın olumsuzlukları bir kenara bırakarak
bu güzel enerji ile kendini destekleyip yolunu geleceğini aydınlatmasına niyet et..
meditasyonun asıl amacı BİRliğe bağlanmaktır..
bu konuda çok detaylı.. ama pek çoğumuzun yaptığı meditasyon değil imgeleme çalışmalarıdır..
imgeleme çalışmaları ise meditasyon kadar etkilidir..
bu konudaki bilgilerini gözden geçirip olmak istediğin ruh ve beden haline ulaşmak için bir program belirleyebilir..
buna göre sabah ve akşam imgeleme çalışmaları yapabilirsin..
bu iki çalışmadan da önce nefes teknikleri ile kendini rahatlatıp bedenine sakinlik ve dinginliği yaşatabilirsin..
telkinlerin etki etmesi için tekrarlaması önemlidir..
bunun için mutlaka günlük rutinlerde dinle.. etkisi oluyor mu olmuyor mu diye sorgulamadan
ve yarım bırakmadan lütfen devam et..
suçluluğu çıkarmasan da olur.. bana göre bilinçaltını temizleyen en önemli telkin suçluluk..
dişlerini sıkman içsel sıkıntılarının ve benzer konularda sürekli düşünüyor olmanın
kaybet korkunun ve intikam hırs gibi içinde biriktirdiklerinin etkisi ile olabilir..
duygularını analiz ederek sebebini bulup onun için ayrı bir çalışma yapabilirsin..
telkinler ile bu konuda da rahatlama sağlayacak olsanda bu etkinin ortaya çıkması bilinçaltına
bağlı olduğundan hemen olabilirde olmayabilirde..
güzel haberlerini almak dileklerimle..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |