Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2008, 01:03 PM   #39 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

sevgili melodis geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.melodis haklısın önmeli olan şuan burda olabilmek.Çok şükür tren kazasından ölen yada yaralanan olmadı buu olayın sevindirici tarafı bu oldu.Banada bir ders oldu bundan sonra çekim yasasının uygularken daha dikkatli olacağım.Sonuçlarını iyice irdeledikten sonra çekim yasasını uygulayacağım.
Ama bu izmir gezisinin iyi tarafları güzel tarafaları benim hayatıma kattığı güzellikleri de oldu.Bu seminer gezisi sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım.orada kişisel gelişimime yararlı çok şeyler öğrendim.Başarı hikayeleri beni kamçılamış oldu.Bu seminer sayesinde hedeflerimi belirlemiş oldum.Gerçekten benim istediğim 5 şeyin ne olduğunu hiç tereddütsüz ve tüm yüreğimle istediğim hedeflerimi ortaya koymama neden oldu.Bu hedeflerim:

1- İlk hedefim kendimi kişisel gelişim konusunda geliştirerek dünyanın en iyi kişisel gelişim uzmanlarından birisi olmayı hedefliyorum.Bu sayede kişisel gelişim konusunda tüm dünyada seminer ve konferanslar verip insanalara faydalı olmayı düşünüyorum.

2- Dünyadaki tüm kişisel gelişim uzmanlarının ve hocalarının beraber çalışabileceği bir büyük kişisel gelişim akademisi kurmak istiyorum.

3-Hayalallerimin arabasına kavuşmayı istiyorum.

4-Ailemle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağım ev istiyorum.

5-çocuklarımın ilerde en iyi eğitim alacağı okullarda eğitim görmesini istiyorum.

HARWARD ÜNİVERSİTESİ