Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2011, 05:58 PM   #20 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Günlüğün hayırlı olsuuuun. Eveeet ben de okudum sonunda bu güzel günlüğü. Bir kere başlığın çok güzel bir olumlama sanki şöyle hissetiriyor insana bundan sonra senden hep güzel günler dinleyeceğiz. Olumsuz birşeyler olsa bile biz bunun güzel bir yanını mutlaka bulacağız.

Kimse okumuyor diye yazmaktan vagçeme elbet bir okuyan faydalanan olur canım yazdıkların çok güzel. Değişime susamışsın sanki çok iyi gidyorsun ne gibi yorumlara ihtiyacın var aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin eminim cevaplar gelicektir. :D

Günlüğünün ilk mesajını (hani upuzun olan) okurken sonuna gelmeden acaba yengeç burcu mu diye aklımdan geçirmiştim. Ben de yengeç burcuyum. :D Kendine güven telkini kendi özgüven eksikliğine ilaç gibi gelmişti şimdi de bazen aşırı mı kendime güveniyorum diye soruyorum. Sonra da boşver insan herşeyden önce kendine güvenmeli ve kendine inanmalı diyorum.

Lise yıllarım aşırı melankoli halinde geçti. Herşeye her zaman duygulanıp ağlayabiliyordum. Kişisel gelişim kitapları okuyarak attım ben o durumu üzerimden. Hala duygusalım ama çok daha kontrollü olmaya çalışıyorum.

Gribin de geçmiştir inşallah.

Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla