Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2008, 01:56 PM   #23 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Huzura Yolculuk

huzurcum herkes bize iyi demez ki ..

başkalarının bakış açısı .. ahlak anlayışı.. toplum yargısı bizden çok farklı olabilir..

bende yetişirken senin gibi küçük bir mahallede büyüdüm..
benimde yanımda ailem yoktu.. sadece anneannem..

bunun yarattığı sorunlar elbette oldu..
ama yaşamımda eksik olan her şey benim daha büyük hedefler kurmama sebep oldu..

o zamanlar çekim yasası olumlu düşünce gücü diye kavramlar cilt cilt kitaplar yoktu..
ama benim hep hayallerim ve o hayalalerimi gerçekleştirdiğine inandığım meleklerim vardı..

çok arkadaşım vardı.. ama onların yerine yaptıklarını üstlenmekten öyle çok yorulmuştum ki
onlarla görüşmek yerine kendimle ve meleklerimle sohpet etmeyi tercih ederdim..

eğer kendimizi başarısız kılmak istiyorsak milyarlarca sebep bulabiliriz..
evet sayfalar yetmez anlatmaya ve bazen kelimelerde yetersiz kalır içimizdeki buruklukları anlatmaya..

peki niye güzel şeylerden bahsedelim hedeflerimiz olsun..içimizdeki olumsuz duygularımızı
olumluya kanalize edelim dediğimizde aynı cömertliği sergileyip sayfalar dolusu yazamaz
içimizdeki coşkuyu tarif edecek kelimeler bulmakta zorlanmayız..

demekki her ne kadar mutlu yaşamak istesekte pratiklerimizi mutsuz yaşam üzerine yaparız..

bu her iki durumda tek etken eleman vardır.. kendimiz..
forumda ki konuları takip ettiğine göre bir ucundan başlayacaksın ;

önce telkinler.. mutlaka düzenli bir şekilde dinle..
sonra kısa sürede gerçekleşek kendi adına bir hedef belirle..
bir olumlama defteri al.. bilinçaltı bölümünden tezahür sanatını incele ve ilk dersi uygulamaya başla..
hedefinle ilgili olarak hayal ablanın çekim yasası meditasyonunuda sabah akşam uygula..

güne mutlaka gülümseyerek başla ve
her yeni gün bana daha çok güzellik.. bolluk bereket ve huzur getiriyor .. mutlu yaşamayı seçiyorum de..

tüm bunları düzenli uygula..
yaşamında mutlaka güzel değişimler olacak sana söz veriyorum
ama sende bana söz ver ve uygulamalarını yap..

ann landers demiş ki;
eğer hayatınızda sevgi varsa; yok olan çok şeyin eksikliğini hissettirmez ..
eğer hayatınızda sevgi yoksa; neye sahip olursanız olun yeterli gelmez..

ve huzurcum gerçek sevgi kendimizde olandır.. başkalarının bize gösterdiği değil..
şimdi yeniden başla ve önce kendini sev ..

sevgiler..