21-09-2011, 03:39 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilinçli Yaşamak Ben de bazen ailenin 3 yaşındaki kızı gibi konuşurum. Öyle söylerler. Amaaaann hiç de umrumda değil. Seviyorlar mı seviyorlar işte.
Benim çekirdek inancımdı bahsettiğin konu. Yani büyümekten ve gelişmekten korkmak. Belli şeyler önerebilmem zor dolayısıyla. Ya da konuşma şekli olgunluk değildir her zaman. Ancak ben de önceden 2 kelimeyi bir araya getiremezdim. Eski mesajlarıma rastlarsan anlarsın. Bol bol kitap okumanı tavsiye edebilirim. Kişinin kendisini geliştirebilmesi için daha etkili bir yöntem düşünemiyorum şu anda.
Büyüme konusunda da biraz girişimci bir yapı kazanmamız lazım. Ben girişimcilik eğitimi almayı düşünüyorum. Dün Beylikdüzü Belediyesi'ni aradım. Orada yokmuş. Açılmayacakmış. Ardından Yenimahalle Belediyesi'ni aradım. Orada 15 kişiye ulaşılırsa Girişimcilik eğitimi açılır dedi kadın. Ben de almak istiyorum. Ona başvuru yapıyım diyorum. Ne biliyim kişisel gelişim eğitimleri de önemli. İmkan varsa katılmak lazım.
Sevgiler. |
| |