Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2011, 01:55 AM   #23 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendine göre haklısın. Çok aşırı bir asosyallik göremiyorum anlattıklarında. Onlara anlat durumu hissettiklerini bence düşüncelerini net bir şekilde ifade et ezilmene sıkılmana gerek yok ki zevkler ve renkler tartışılamaz seni böyle kabul edip severlerse onlar gerçek arkadaşlarındır. Aslında sevinmelsin çünkü sen onlardan çok daha kolay mutlu olabilme yetenğine sahipsin onlar bunu göremiyorlarsa kendi kabiliyetsizliklere. Bazı insanlar için mutlu olmak çok kolay bir gülümseme yeter. Bazı insanların önüne dünyayı sersen de nafile... Bence bu tamamen dünyaya bakış açısımızla ilgili. Aksi takdirde ben olsam bugün bana negatif enerji veren moralimi bozan kişilerle arkadaşlık yapmayı bırakırdım. Çünkü onların bana birşey kazandırmaktan çok kaybettirdiklerini düşünüyorum.

Sen olduğun gibi iyisin. Kimsenin sana kendini kötü hissettirmesine izin verme.
Aslında bikaç gündr yeniden olumsuz düşünmeye başladığımın farkına vardım ve forumdan bi kaç yazıyı okuyarak tekrar mutlu oldum:))

sende uğradığın için teşekkür ederim,çok mutlu ediyorsun beni

dediğin gibi asosyal değilim,tabiki arkadaşlarım var gezip dolaşıyorum ama daha çok ailemle zaman geçiriyorum,tek çocuum ve ailemle hep arkadaş gibi olduk:)

ve sen dedikten sonra farkettim,evet ben çok küçük şeylerden mutlu olabiliyorum:) bunun için arkadaşlarım gibi illa dışarı çıkıp kendime yeni kıyafetler almam ,pahalı alışverişler yapmam vs gerekmiyor:) Balkonuma çıkıp sardunyalarımı gördükçe ve onlarla konuştukça bile çok mutlu oluyorum Sabah uyandığımda annemi neşeli gördükçe mutlu oluyorum,babam işten eve gelince sağsalim geldi diye mutlu oluyorum Sevgilim bana bir çay ısmarladığında mutlu oluyorum,400 liralık bi saat alması gerekmiyor.

Arkadaşlarımda farkettiim şey ise, tek mutluluk kaynakları, kendilerine pahalı hediyeler alan sevgilileri,koşullu sevmeleri,marka tutkunlukları ve statüleri maalesef...Ama olsun ben onları gene de seviyorum:)

Ben böyle olduğum gibi iyiym ve hayatımdan çok memnunum. Bana bunu farkettirdiğin için sana da kocaaaman sevgilerimi yolluyorum

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla