Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2011, 11:02 AM   #80 (permalink)
RimA Vita Perfetto
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

burada üye bi abimin günlüğünden bir şeyler okumuştum.. evde kendi frekansına uymayan biriyle yaşamak zorunda kaldığından bahsediyordu.. okuyunca bizim evde 6 tane var onlardan diye geçirdim içimden. evet öyle gerçekten. 4 kardeşim ve anne-babam.
18-19-21 yaşında 3 kız kardeşim var ve 15 yaşında bir erkek kardeşim..
her zaman anormal olduğumu boş şeylerle uğraştığımı söyleyen ve sürekli bu yüzden 'gerizekalı' tabirini ağzıından düşürmeyen 6 adet insan..
üzülmüyorum..çünkü bildiklerimi onlara anlatmaya çalıştım ama her seferinde farklı damgalar yedim ve artık onlara hiç bir şey anlatmıyorum.. buna rağmen frekanslarımızın uyuşmaması bile yetiyor ..
buradaki bir arkadaşımın da dediği gibi çekim yasasını kullanıp uzaklara gitmeliyim
kızamam onlara da. hep basmakalıp kelimelerle yetişmişler. biri gelip onlara çekim yasasından, reikiden, regrasyondan, telkinlerden vs.. bahsedince otomotik olarak reddediyorlar tüm bu gerçekleri..
evet.. onlarla yaşamak zor tabi. ama biliyorum ki onların da bunları öğrenme vakitleri gelecek.. neticede her şeyin bir zamanı var. nasıl ki ben bir takım şeyleri yaşayarak öğrendim ve olaylar beni bu güzel yola sürekledi onlar da farklı bir yollarla frekanslarını yükseltecekler.. en azından buna inanıyorum ....
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla