Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2011, 07:56 PM   #240 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Elindeki Kitap

Alıntı:
zahid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Anthony Robbins
İNKILAP KİTABEVİ
Bu kitap diğer kişiler üzerindeki gücünüzle ilgili değildir.
Kitap, kendinize uygulayabileceğiniz güçle ilgilidir.
Evet, yaşamda istediğiniz herhangi bir şeyi yapabilir, başarabilir ve elde edebilirsiniz. Zihinsel gücün sihiri konusunun en büyük ustası olan Robbins, bu incelikleriyle; ne isterseniz olabileceğinizi, ne yapabileceğinizi ve ne yapamayacağınızı zihninizin durumunun belirlediğini, tüm başarılı sonuçların modellenilebileceğini ve zihnizin korkuları yok etmek için nasıl yeniden programlanacağını, diğer kişilerle olan ilişkilerinizi nasıl geliştireceğiniz, nasıl ikna edici bir iletişimci olunacağını ve karşılaştığınız herhangi bir kişiyle ahengin anında nasıl sağlanacağını, diğer kişilerin başarılarını kendiniz için tekrar nasıl modelleyeceğinizi, zenginlik ve mutluluğun beş anahtarını, Asıl Başarı için nasıl ustalaşılacağını açıkladıkça; coşkusu salgın hastalık gibi herkese bulaşmaktadır.
Robbins onu kişisel başarının yeni bilimi olarak adlandırmaktadır. Siz de onu hayatınızda karşılaştığınız en iyi şey olarak adlandıracaksınız.
Alıntı
Başlangıç sözü ise şöyle: Yaşantımızı değiştirebiliriz,Yapabiliriz,Sahip olabiliriz ve Tam istediğimiz gibi olabiliriz :)
Başarı tanımı ise "Başarı Daha iyiye ulaşmak için sürekli çaba göstermektir" :)
Bu kitabı genelde herkese tavsiye ediyorum.Bu kitabı okuyan herkes en azından Nlp'nin büyük kısmını çözmüş olur.Oğuz Saygın,Muhammed Bozdağ gibi tanınmış yazarlar genelde Sınırsız güç ve Yine Antony Robins'in kitabı olan İçindeki devi uyandır okuduktan sonra ortaya çıkmaya başlamıştır(önsezime göre).Çünkü Büyük patlamalar 1999 yılından sonra olmuş bu kitapta 1999 yılında gelmiş.Oğuz Saygın'ın kitaplarında(Negatif limanlardan pozitif sulara,Kişisel gelişimin stratejileri vb.),Muhammed Bozdağ'ın kitaplarında(En fazla tavsiye edilen Ruhsal Zeka) ve diğer yazarların Anlattığı Nlp(SDP=Sinir Dili programlanması) yöntemleri Yine bu kitaptan sonra ortaya çıkmaya başlamış.Yani kısaca Bu kitap Hayatınızın Diğer alanlarını etkileyebilecek bir kitap.Kişisel gelişimin Öncülerinden :).Benim yazımı okuduğunuz için hepinize Teşekkür ediyorum :) İyi ki varsınız :)
Benim de elimdeki kitap bu :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla