bugünlerde hayatımda güzel gelişmeler oluyor kendimi çok şanslı hissediyorum.borçlarımı nasıl ödeyeceğimi düşünürken hiç umulmadık yerlerden para geldi
sonra 2 yere başvurmuştum birinden dün telefon aldım.yarın görüşmeye çağırıyorlar 44 ama sınava 1,5 ay kala çalışmamaya karar verdim.sonuçta bu sınavı kazanırsam daha iyi bir yerde işe başlamak istiyorum.madem borçlarımıda rahat rahat ödüyorum niye çalışayım ki wave kendimi çok iyi hissediyorum olumlu oldukça ve hayattan korkmadıkça her olumlu durumu kendime çekiyorum.Allah'ın izniyle şu sınavıda bir kazanayım kimse tutamaz beniii
bu arada dikkatimi çeken başka bir durum var.hayatımda kimse olmadığı zaman çoğu zaman bunun ezikliğini çeker illa hayatımda birini isterdim.sonuç olarak hep beni hüsrana uğratanları hayatıma çeker sonrada üzülürdüm.ama şuan kendimi seviyorum ve değer veriyorum.bu sebeple kendimi iyi hissediyorum el ele gezen tiplere artık o kadar özenmiyorum.kendimi güzel ve değerli hissetmek için illa başkasının onayına ihtiyacım yok bea 44 ben zaten güzel ve özel bir insanım ve tam istediğim zamanda çıkacak karşıma o sevgili