27-09-2011, 04:01 PM
|
#82 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) hayatımdaki güzel bir gelişmeyle buradayım..
beki bisa'nın bilinçaltını temizleme meditasyonunu denemiştim daha önce. ve orada bilinçaltında rahatsızlık veren şeyi göreceksiniz sözünden sonra ilk sevgilimin görüntüleri gelmişti gözümün önüne.. ilk sevgilim ben 19 yaşındayken olmuştu yani 3 yıl önce .. ve 27 gün sürmüştü ve toplamda 4 kez de ayrılmıştık.daha sonraki tüm ilişkilerim de 3-5 günlük olmuştu maalesef..ve ilk sevgilim tarafından 11 kızla aldatılmıştım.. sonraki tüm sevgililerim de aldatmıştı beni ve hepsi çok kısa sürmüştü. bu durumu çözdüm çok şükür. tüm ilişkilerimi ve sorunları ben çekmişim bu olaydan dolayı.. çekirdek inanç meselesi sanırım.. hep aldatılacağım korkusu ile yaşadım ve evet hepsi tarafından da aldatıldım gerçekten..
ve dün...
evet dün akşam yine bu meditasyonu denedim.bu defa ne görüntü gelecekti doğrusu merak ediyordum.. açıkcası bir görüntü geleceğine de hiç inanmıyordum. bitti sanıyordum daha doğrusu. çünkü bir problemim olduğuna ya da geçmişte bir olayın beni etkileyeceğini düşünmüyordum :)
evet gelelim görüntü kısmına.. bilinçaltı evime girdim ve o eve her girişte hep ürktüm.. korkarak girdim. açmak istemedim kapıyı ama bu sefer daha kolay açtım.. ve 2-3 sanıye sonra anne ve babamın görüntüleri geldi..sonra babamın beni 4-5 yaşımdayken döverek odaya kilitlediğini gördüm. eve misafir gelmişti bir adam.. ve beni o adama hava atmak için dövmüştü. babam beni ilk ve son defa o zaman dövmüştü zaten. evet ağlamaya başladım görüntüyü görünce. bunu istemsiz yapıyordum ağlamak istemiyordum ama içimi yakan bir şeyler vardı ve gözyaşlarım sımsıcaktı akarken..
2 dakıka böle devam etti sanırım.. sonra o olayı bilinçaltımdan temizledim medaitasyonun devamında. bekliyorum şimdi. acaba bugunumu etkileyen bu olay bugünümü ne yönde nasıl etkiliyordu.. ortaya çıkacak..
bu tümdengelim yöntemi sanırım.. mesela buradaki arkadaşların yazılarını okuduğumda sorunu tespit edip derine iniyorlar . yani çekirdek inançlarını buluyorlar.. oysa ben önce derine inip sonra bugünümü etkileyen kısmı çıkarıyorum..
yöntem ne olursa olsun neticede hayatım her zamankinden daha kaliteli.
ben hep sorunsuz bir insan olduğuma inandım. bir çok insanın hayatında önemli roller oynayıp onları teşvik ederek güzel yerlere gelmelerine vesile oldum. ama tabi terzi kendi söküğünü dikemezmiş.
aslında söküğüm olduğuna da inamadım hiç bir zaman.
telkinlere devam ediyorum son sürat
muhteşemim diyebilirim. 2 yıldır bu sitenin varlığından haberdarım ..hatta 1 yıldır da üyeyim. ama telkinleri kendime gerekli görmemiştim ve bir iki kez dinleyip bırakmıştım.. kendime güvenim yerinde ve suçluluk duyduğum bir konu yok diyordum . ee depresyondaydım ama bunu asla kabul etmiyordum
1,5 yıllık bir depresyon süreci geçirdim..
her neyse maalesef ki hiç bir telkine ihtiyacım olmadığını düşünmüştüm. şunu da belirteyim bu siteye üye olduğumda depresyonu atlatalı 4-5 ay gibi bir süre olmuştu. ama yine de gerekli görmedim işte benim her şeyim tam dedim
gelelim neticeye mutluyum.. buradaki bir arkadaşımızın dediği gibi MUTLU OLMAM İÇİN HİÇ BİR ŞEYE SAHİP OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM.
telkinlerden çok fayda gördüm. sanırım bugün 16 gün oldu dinlemeye başlayalı..
muhteşemim.. hayata 0'dan başladığımı yazmıştım daha önce. evet o arkadaşlarına akıl veren bayan yok artık akıl alıp yola koyulan bir rima var.. hoşgeldin dediniz mi rima'nıza.?? |
| |