Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2011, 12:19 PM   #10 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: i-doser programı

Bu programla biraz daha uğraşınca fark ettim ki programdan çalınan sesler olması gereken süreden daha hızlı bitiyor.

Sonra mp3 e çevirme seçeneği var onu şeçtim. Onu seçince programdan çalarken sürekli tın tın tın gibi garip sesler duyuyorken mp3 halinde o sesler de kesildi daha berrak bir ses elde ettim. Zaten daha önce de bu programa ait hazır bir ses dosyası dinlemiştim. Neredeyse aynısını elde ettim.

Diğer bir sorun da şöyle bunları telefondan dinleyebilmek için mp3 e çevirmiştim telefonuma attığımda yine o sinir bozucu tıp tıp tıp tarzı sesler. Bilgisayarımda bakıyorum ses temiz telefonda dinliyorum ses kötü. En sonunda pes ettim sanırım telefonumun ses sistemi bunu ya da bu ses formatını desteklemiyor diye karar kıldım. Normalde diğer ses dosyalarım sorunsuz çalışıyorken bunlar beni baya bir yordu.

Yine önyargılı olmamak gerekir dedim ve bilgisayarımdan sadece kulaklıkla(karanlık ortam ve göz kapatma şartları olmaksızın:) ) first love mp3 ünü dinledim. Yaklaşık 30 dk sonunda yani ses dosyasını çalmanın sonuna geldiğimde tüylerim diken diken oldu :D ama ilk kez aşık olan bir gibi mi hissettim meçhul her konuda aşk dolu bir insan olduğumdan :D anlayamadım.

Ses dalgaları olayında en bariz alfa, beta, teta frekansları var. Ve şunu söyleyebilirim ki uykusuzluk problemi çekenler tata dalgaları(en düşük frekansa sahip dalgalar) bir çözüm olabilir. Bu sonuç deneyimle sabittir.

Denemelerime devam etme konusunda kararsızım ama iyi veya kötü sonuç alırsam paylaşırım.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla