Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bilgisayarla işim gücüm olduğu için radyasyondan enerjimin silindiğini, ışığımın gittiğini hissediyorum. Kİmseyle konuşmak istememeye başladım. Halbuki uzun zamandır sağlıklı yaşamak için bilgisayardan uzak durma kararı almıştım ve bunu da uygulamaya koymuştum. Çok geçmeden iş teklifi aldım ve bilin bakalım n'oldu. Sabah 8 akşam 6 bilgisayar başındayım. Yine şükür 5 yıldır işsiz olan biri olarak şikayet etmem anlamsız olur;ama naptım da çekimimi saptırdım? Önce istediğim tam olarak bu iş olmasa da buna yakın bi işi çok istedim uğraştım vs vs. olmadı olmadı. Pes ettim tamam dedim olmazsa olmasın napim demekki başka bişi yapmam gerekiyomuş, o bu dilmiş. Çok geçmeden tam istediğim olmasa da ona yakın bi işe girdim işte. Ya ben nerde saptırdım bu çekimi ve nasıl geri döndürücem? Hangi ara şu anki durumumu hayal etmişim de gerçekleşmiş? Çekim yapasım yoook, meditasyonu zaten uzun süredir bıraktım,onu da yapasım yoook. Biri sevabına benim için benim yerime gönlüme güzel olanı dilesin. Ben bu aralar beceremiyorum da... |