Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2011, 04:06 PM   #298 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bir çok imam en sonundada bizim müftüye sordum.arada görüşürüz:)) sayı kavramı yok yani öyle 4444 tane şundan 300 bundan okuyun diye.önemli olan niyet allah sizi zaten duru isterseniz düzgün isterseniz duyar dedi.o zaman amacımız nedir bir niyetimizin yerine gelmesi değil mi.13 yada 14 kişiyiz şu an. her gece biri için tesbih sayısı kadar yani 99 tane okusak .amaç önemli olan ve allah adına dua etmek ve istemek değil mi.arkadaşa yardım değil mi?rakama belli sayıya takılmadan tesbih adedi...
her akşam 99 tane okuyalım varmısınız? 13 -14 kişi önce hasta olanlar için şifa isteyerek sonrakilerde kura çekeriz yada nasıl olursa işte okuyalım...katılım olursa daha güzel tabi:)))
Ben de dualar konusunda sayı kavramının değil içtenliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Yani bence olur. Başlayalım artık, bu akşam başlıyor muyuz? :D

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla