Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2011, 04:53 PM   #307 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
sabırsız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler zerynthia ilk olmak istemiyorum . bu konuya heycanlanıp biraz fazlaca yazdım amacımı ilk olmayı istiyor diye algılamayın lütfen topluca sadece iyi niyetle yapılan dualar beni heycanlandırıyor.annem iki buçuk yıldır felç sadece gözlerini açıp kapata biliyor ama bilinci yerinde diye düşünüyorum onun bu ıstırabını hazmetmek çok zor. birkez yutkunmak ne büyük nimetmiş meğer annem öğretti bana
Ayy canım estağfurullah. Yani ilk olmayı istiyor gibi bir düşüncemiz yok. Böyle düşündüğümüzü düşünüyorsan bu doğru bir düşünce değil. Şifa dualarına öncelik vereceğiz. Bu sen olmasaydın da böyle olurdu. En kıymetli varlık insanın canı sonuçta. Üstelik de sen annen için niyet ediyorsun yani ilk olmayı da isteyebilirsin. Öyle de düşünsen benim gözümde çok insani bir düşünce.

Sevgiler.