Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2011, 11:21 PM   #334 (permalink)
lanterna viridis
Üsteğmen

lanterna viridis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lanterna viridis will become famous soon enoughlanterna viridis will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
zahid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah'ın Selamı rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun.Allah hayırla başlamayı,hayırla sürdümeyi ve hayırla bitirmeyi nasip etsin:)Allah dileklerinizi en hayırlısıyla,en güzeliyle kabul etsin.Aslında biraz dua etme ile ilgili önerilerim olacaktı.Hatta şimdi yazdım geri sildim.Allah sizi güzellikleriyle donatsın.Ben çarşambadan beri ne yapacağıma kara veremedim.Hakkınızı helal edin.Garib olanı cevapta yazmadım.İleride katılır mıyım bilemiyorum.Ama beni çok mutlu ettiniz :))Allah razı olsun.Beni bir daha salat- tefriciyede de yada bir sonrakilerde de bana haber verirseniz beni daha da sevindirirsiniz :))Bu çok güzel bir etkinlik olmuş.Ben de inşallah size buradan dualarımı yolluyorum ve Rabbimin izni ile hep birlikte bu işi başaracağız.Bir dahakine inşallah katılırım ;)o Allah yar ve yardımcınız olsun :)Sözlerimi Dua ile bitirmek istiyorum:) Allah'a emanet olun

çok güzel bir dua toplama.ağzına ellerine sağlık.yarın tekrar edeceğiz...