Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2011, 11:50 AM   #127 (permalink)
realbluesky
Teğmen
 
realbluesky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 45
Tesekkür: 32
46 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
realbluesky is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

merhabalar,
haziran ayının ilk haftası çekirdek inanç çalışması yaptırdım özlem hnm ile.
özlem hnm çok özel bir bayan onunla sadece konuşmak bile insanın farkındalığını arttırıyor.
3 ay boyunca bana gönderilen cd yi dinledim hayatım kalıcı değişiklikler olduğunu düşünüyorum bazen yine diplere indiğimde tekrar dinliyorum ilaç etkisi gibi yukarılara çıkartıyor.
cd yi dinlediğimde ilk 3 haftada bedenimde bir direniş oluştu bogaz ağrıları ciddi düzeyde grip durumu vb. bunların olması beni mutlu etti aslında vücudum direç gösteriyordu.zamanla geçti bunlar.
Bende ne gibi değişiklikler oldu;
aslında en somut olan bir değişim diğer inançlarımda da değişiklik olduğunu farkettirdi.
Bu somut değişim ise; Kendimi kötü hissettiğimde haftada 2 defa alkole başvurmamdı alkol bağımlısı değildim ama alkolü kötüye kullanma bağımlılığım vardı.Haftada bir yada iki defa içmem bile beni rahatsız ediyordu.
Bu cd yi dinlemem ile 3.haftanın sonunda alkole karşı bir duyarsızlığım oluştu bunu yaşamam bana mucize gibi gelmişti bu müzikler neler yapıyorda inancımı değiştirebiliyor demiştim.halende şoktayım aslında halen keyfim olmadığı günlerde ki kaçışlarım yok oldu bir tane bira bile aklıma gelmiyor ve huzurlu kılıyor.
En somut değişim buydu bende ki.
Diğer değişimlere gelince insanların düşünceleri benim için hep çok önemliydi
Kafama takar büyütür büyütür hayatımı girdapa sokardım.
Şimdi en yakınımda ki insanın bile eleştirileri canımı acıtmyor sadece gülümseyip geçiyorum ben bile şaşırıyorum bu halime beni kimse yaralayamıyor onların düşünceleri diyip o anda unutuyorum
Geçmiş yaşadığım bütün olumsuz deneyimlerin aklıma geldiğinde içimde öfke kin olurdu kişilere karşı ama artık onlarıda kendimide affedebildim babamı affedebildim hayat olmayan babama bile öfke duyardım artık bunların hiçbiri yok.Affedebildim ne güzel duyguymuş.
Hayatımda aslında hiç bir sorun yok neden kefiysiz mutsuzum derdim hep özlem hnmla konuşana kadar.
Bunların tek nedeni çekirdek inançlarınmış.Benim bile farkına varmadım üzerine toprakla örttüğüm duygular nefretler kinler inaçlarmış.
Aslında hayatında bir sorunun olmadığı halde hep mutsuz halde asalak gibi yaşayanların psikologlara gidip ilaçlarla beyinleri uyuşturmak yerine çekirdek inanç mucizesini yaptırmanız inanın hayatınızın dönüm noktası olur.
Hayatımdan olumsuz kelimeleri çıkarmakla başladım herşeye ve müzikler hayatımı değiştirdi.büyümeye başladım resmen 35 yaşındayım ve yeni tanımaya başladım kendimi hiçbişey için geç değil arkadaşlar
Özlem hanıma sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız
Sevgiler
realbluesky isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla