Cevap: MİNNETTARIM Evet, tünaydınlar benim seyir köşem....
Dün öğlen çalışmalarımı tekrarlamak için zaman oluşturamadım...
Gece uyumadan önce birşeyler yapayım derkende uyuya kalmışım....
Şimdi kendimi uyarıyorum!!!!! derhal bu işi yaşantının ilk sıralarına taşı lütfen, ne kadar çok istersen o kadar hızlı kavuşursun isteğine....
Dün gün içinde bedenimde bir hareket veya ağrıma falan olmadı, benimle beraber bilinçaltımda unutuyor sanırım? oysa telkin ediyorum kaç kere!!!! sen durma beni her an ,her nefeste uzatmaya devam et diye???? neden acaba???
Buğün ki çalışma mı yaptım, başlarda bedenimi ve zihnimi gevşetemedim bir türlü, sonra sonra oluştu çok şükür... İyi gevşemek, kasmamak akışa bırakmak çok ama çok önemli... ne zaman ki kendimi rahat ve konsantre tam olarak bıraksam ,vücudumun daha ciddi atılımlar yaptığını görüyorum buda beni çokkkkkk mutlu ediyor...
Şimdik her meditasyon çalışma mı çok ciddi alıyorum ve önceden ruhen hazırlanıyorum...
Meditasyonumu doğru yapmaya çalışıyorum ki , her defasında daha da iyileştirerek... buğün hayal gücüm biraz daha iyiydi kasmadan yaptığımda yeni bedenimi daha iyi restmettiğimi de farkettim....
Meditasyon çalışma mı yatmadan önceye de taşımalıyım!!! daha kısa öz bir çalışma yapabilirim mesela....
Gün için de bunu düşüneceğim.... şimdilik hoşçakal...
uzuyorum farkındayım uzuyorum.... başka gözlerinde fark edeceği uzunluğa ulaşmama sadece saatler kaldı inşallah ALLAH'IMIN izniyle.... |