Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım aylardır imgelediğim ve dua ettiğim şey dün oldu... ve tamda imgelediğim arkadaşlarla aynı ortamda bulunarak imgelemiştim dün olmayacak şekilde habersizce eski sevgilimle aynı ortamda bulundukk tabikide birbirimizle konuşmadık bakmadım ama o bi kaç kez bakarken arkilerim görmüş gayet rahat davrandı ama o gelince benim gidecğimi düşündüü bense oturdum arkadaşlarımla sohbet ettim bende gayet rahatttım burdaki bonus olan olaysaa çook zavallı bi durumdaydıı ister hareketleriyle olsun ister görünüşüyle olsun arkadaşlarımın hepsi yüzüne çook değiştiği bu halini hiç beğenmediklerini söyledii... bense hala şaşkınlık içindeyimm nasıl oldu aynı ortamda bulunduk acaba ne düşündü falan istediğim şey gerçkten karşıma geçip pişmanım demesii bugün bu olduysa yarında o olacak... Allah'a şükürler olsun kiii o ol diyince oluyorr çünkü hiç beklenmedik ikimizinden birbirinden haberi olmadığı bi anda karşılaştık aynı ortam oturduk istersekk inanırsak oluyoor çünkü bu imkansız gibi bişeydii kimse hiç bi konuda umudunu kırmasın diye bu kadar anlaattımm
__________________ İnanmak, İkna Olmaktan Çok Daha Ötededir.. Çünkü; İkna Akıl.. İnanmaksa Gönül İşidir. |