Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2011, 01:18 AM   #18 (permalink)
olumlu bakış
Teğmen

Tesekkür: 5
18 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
olumlu bakış is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

sn house ;
çekim yasası ile sonradan bağdaştırdığım bir olayı burda paylaşmak istedim belki okuyanlar için de motive edici olur düşüncesiye;
sene 1998 ve ben araba almak istiyorum,tam da evimin üstündeki sitede park halinde duran skoda favarit.e her sabah işe iderken hayran hayran bakakalyorum, bu böyle 2-3 ay devam etti,hatta bir gün kartvizitimi aracın sileceklerine iliştirip, arkasına da satmayı düşünürseniz beni ararmısınız gibi bir not yazmayı bile düşünmüştüm ( ama yapmadım )
Bu arada araç alacak para yı da hiç düşünmedim, bir miktarım vardı tabi ( üçte biri kadar ) kalanını da kredi olarak çekerim diyordum.Ama bu konuya hiç takılmadım.( bilerek yada bilinçli olarak değil tabikii)
Neyse ben bu arada birkaç galeriye de scoda gelirse haberim olsundiye not da bırakmıştım.Birgün işyerime galeriden biri geldi dışarıyı göstererek bu skodaya bak bakalım diye... Scoda parıldıyor resmen,bagajına filan baktım tertemiz, al beni al beni diyor sanki...
Neyse fiyatta anlaştık benim param zamana kadar yatırdığım hisse senedinin yükselmesi ile üçte ikisini karşılar durumdaydı kalanınıda kredi ile hallettim. Noterdeyiz ve satan adam adres veriyor, bilin bakalım adres neresi ???
Adres benim evimin üstündeki sitenin adresi ve araç benim bakakaldığım araç ......
Bu olaydan sonra arkadaşlarım bana ; ya sen gidip şu semtte güzel bir eve gidip delip baksana,bir gün onu da alırsın diyerek de takıldılar...
yıllar sonra 2007 yılında scret.ı okurken bu yaşadığım aklıma geldi hep ve başkalarının dalga geçtiği çekim yasası kitapları daha çok ilgimi çekiyor.
Herkesin güzellikleri ve mutlulukları hayatına çekmesi temennilerimle...,
olumlu bakış isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla