Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2011, 02:58 PM   #20 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

paylaşımına ellerine sağlık gzel yazıymış gerçekten.

benimde okurken aklıma geldi insan neden değiştirmek yada almak isteri? bişeylerden memnun olmadığı için yada yenilemek için (oda sıkıldığı vs içn) sonuçta istemediği için ve istemediğiniz bişeyi nasıl sevebilirsiniz diye düşündüm. hayatımı gözden geçiriken gerçekten istemediğim bişeyi değiştirmek istediğimde yada almak isteidğimde hiç alamadım taki artık ben vazgeçip kabullendiğimde ve artık hevesim kalmadığında hoop karşımda bana suluyor. bunun adını bilmezdim ne zaman artık son noktaya gelip bütün mücadelemin hevesimin bittiği gittiği an Allah karşıma çıkartıyor altın tepsiyle sunuyor. ve ben böyle böyle öğrendimki kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ben çok kenedimi bıraktığım anda artık bitti dediğim anda olmazlar oluyor ve bunları yaşadıkça zaman içinde kendimi yıpratarak istememeyi ve sebat etmeyi ve onla yada öyle yaşamayı öğrendim ve görüyorumki sabrın sonu selamet. o kadar uzun yıılar bekeledimki bilgisayarım olsun diye hevesim gitti artık olsada olur olmasada dedim karşıma ben istemediğim dile getirmediğim halde bilgisayar geldi kuruldu ve sunuldu. ve ne zaman elimdekilerle idare etmeyi sükretmeyi hatırladıysam herşeyden çifter çifter sahip olmaya başladım.
bişeyden mutsuzken daralıyorken onu sevmek çok zordur bilirim ama onun içinde bi zaman gerekiyor can çekişme dönemi diyorum ben ona dibine kadar acısını yaşıyorum sonra o acının doyum noktasına eriştiğimde birden anlamsızlaşıyor gözümde, ve bu acıyıyamı üzülmüşüüm ben diyebilcek zamana geliyorum perdeler kalkıyor gözümün önünden. dileğim o acıları yaşamadan kabullenebilmek. sevgi ve ışıkla kalın...