Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2011, 11:59 PM   #4 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Affetmek: Beyinden Yüreğe Kestirme Yol...

Herkesi "gerçekten" tanırsan, herkesi affedersin... bu söz harika herşeyi anlatıyor.

Alıntı:
olumlu bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Affetmek egomuza çookkk ama çokkk ağır geliyor.
Hep affediyorsanız bile birgün geliyor ki ya niye hep ben affediyorum, be defa ben de konuşmayım bakalm da aklı başına gelsin diyoruz, ama bakıyoruz ki bu duyguyla kendimizi yıpratmışısz, halbuki ilk anda affedebilsek bunu iletişimle pekiştirsek herşey çok daha kolay olur. kırgınlıktan sonra geçen zaman her şeyi daha da zorlaştırıyor çünkü..
sevgilerimle,

doğru söylüyorsunuz lakin, o kişinin anlayabilmesi için ya zamana yada bişeylerin kafasına dank etmesini sağlıyacak bişeyler yaşamasına izin bermelisiniz yoksa onun karmasına girer ve öğrenmesi gereken şeyi öğrenmesine izin vermediğiniz için o kaostan kurtulamazsın. tabi bu aynı kişi için olursa böyle olabilir. farklı kişilerle oluyorsa bu konuda bilgim yok. ama netice olarak haklısınız affetmek çok zor ve o anda gerçekleşmiyor belkide kendi adıma söylüorum ilk anlda gerçekleşmemesi gerekiyor. sevgi ışıkla ve mutltulukla kalın...