Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2008, 11:20 PM   #74 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reversinin günlüğü-yada değişmesi

selem sevgili günlüğüm bugünün sıkıntısı dünden başlamıştı aslında.hoppala diyeceksin şimdi ,dün ani bir hışımla bizim gm(biz kısaca ona böle diyoz)bizim bölümün toplantısına tehditkar bir hava ile katılmak istediğini belirtti.bişi yapacağından değil ama yaydığı negatif enerjiden dolay bazı huzursuzdum doğrusu.neyse onun sayesinde zero limitte öğrendiğim ho'oponopno yönetimini uygulama imkanı uldum.büyük bir gerginlkle ve hışımla konuşmasına başladığı ilk andan itibaren bende içimden "bu olayın bu durumun olması için içimde ne oluyor buna sebep ne diye sordum ve sonrasında seni seviyorum ,lütfen beni affet ,teşekkür ediyorum ,özür dilerim "dedim.Sürekli bu cümleyi tekrarladım ve sonuç mükemmel,tüm ekip arkadaşlarım şaşkındı ,çünkü bekledikleri felaket gerçekleşmedi ve ben sürekli bunu tekrar ettim.arada ona sevgi yolladım.inanın artık eminim ben onu değiştirmek insan olmayı öğretmek için ve de o da bana sabır etmeyi öğretmek için birlikteyiz. wave
Günün sonunda çünkü toplantı bütüngün sürdü herkes çok neşeli bir toplantıdan çıkmıştı ve de rahattı.hayırlısı artık.bunda ikinci etmende kendimi sürekli olumlama ile rahatlatıyorum "kendimi bağışlıyorum olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum.Tüm sevgim ilede serbest bırakıyorum"bu harika bir his ,çözüm buymuş ,başıma gelen veya içinde olduğum tüm durumlardan kendimi sorumlu tutup sıfırlamak ve arınmak.Tartışmadan kaçınmak ,bu arada bir söz var başını sallamanın yeterli olduğu durumlarda asla konuşma bunu yapıyorum ve de mizacım gereği ortalamaya benzeyen hiç bir şeyi kabul etmemek ilkesini yürütüyorum.
işte bir günün kritiği böyle
sevgi ile geçireceğiniz yarınlar sizin olsun...