Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2011, 04:02 PM   #29 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Sevgili değişim günlüğüm....
Buğün 5.günümüzdeyiz....
Artık bu saatler de buluşacağız, çünki ingilizce kurslarım başladı...Biraz yoğun bir gündü...Sanırım kurs,ev işleri, meditasyon biraz gerildim nedense....Aslında istediğim zamana göre ev işlerini organize edebilirim ama sanırım ev işlerinden sıkıldım iyice...Neyse buna da bir çözüm bulacağım da bunu kendime fazla sıkıntı yapmadan yapmayıda becereceğim elbetttt...
Buğün bu gerginlik çalışmamada yansıdı ve bir türlü istediğim verime ulaşamadım...ama olsun bir gün verimim düşük diye vazgeçecek değilim tabiii kiii,İLLAKİ uzayacağım ALLAH'IMIN izniyle...
Dün tek çalışma yapabildim , havalardan mı bilemedim ama akşamları birden uyku bastırıyor ve gözümü açamıyorum.... Ama buğün bir daha yapmaya niyetliyim İNŞALLAH...
Bu hafta yani 8.günüm tamamlandığında kayda değer bir uzunluğu elde etmiş olmayı hedefliyorum... Elde edeceğim uzunluğa görede ölçüm günümü belirleyeceğim....İnşallah kısa olacak....
Arada motivasyon eksikliği oluyor ama ben biliyorum ki bu işin bir mantalitesi var, bu doğrultuda mutlaka başarı gelecek...
Şimdilik hoşçakal...Güzel haberlerle döneceğim İNŞALLAH...
Bir sabah uyandığımda daha öncekinden daha da fazla bir uzunluğa sahip olacağım...
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla