Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2011, 08:01 AM   #13 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günükmü o ne?

Bu güzel günün hayırlı günler ve bir ömür olmasını diliyorum günlüğüm..

bugün kadar güzel olan herşey kadar günaydın sana içimdeki dünya..

evet günlük hergün yazamam biliyorsun ama sevincimi paylaşmaya geliyorum sana katılacağını benimle birlikte mutlu olacağını adım gibi biliyoru. meğer ne çok şeyi doğru sanıp yanılmışız. şimdi daha iyi anlıyorum biliyormusun. çok şükür herşey güzel ve herşey daha güzel gidecek biliyorum Rabbimin izniyle. benim mutluluğumu paylaşmamak için görmezden gelselerde aslında çok komik oluyorlar :D hiçç sorun değil benim için aksine hoşuma gidiyor eylenecede lazım biyerde. hani karşındakine değer verip konuşuyorsunya (insanlığını yapıyorsun) için rahatlıyor, aksini gördüğünde yada senin mutluluğunu çekemeyip anten taktığında ( umursamaz görmez tavıra geçmeleri çokkk şekerr ya çok komik oluyolar bende neye gülsem diye aranırken harika oluyor) tabi bunlara önceden için için üzülürdüm artık hem akkıllandım çok şükür hemde bişeyleri artık farkında vardım hamd olsun. neyse gelelim güzel haberlerime. o insanlara güldükçe çevremdeki kişi sayısı artmaya başladı başlarda bunu normaldir kısa bir süreliğine baksamda baktımki ciddi ciddi hayatıma giriyorlar ve yada şöyle söyliyeyim ben ortam değiştiriyorum. yaklaşık 5 günde 3 iş teklifi aldım ve Rabbim dahada kapılar açıyor biliyorum. artık Rabbimin izniyle çalışıyorum ve gelen teklifleri değerlendiriyorum. çevremdeki insalar değişiyor demiştimya sanki tabakaları git gide artıyor dolayısıyla konuşmalar artıyor ve olmak istediğiniz yerlere ulaşıtığınızı anlıyorsunuz. bunun dışında okulumda hocalarım tarafından cevher olduğumu keşfettiklerini söylüyorlar ve ne kadarda bilgili olduğumu. hatta biri ders dışında bana sen çok bilgisilin diğerlerinden farkın çok belli bu bilgilerini değerlendirmelisin dedi.şimdi hocam bana iş arıyormuş Rabbime şükür :)))

çokta havalara uçmamaya çalışıyorum aslında alan Rabbim Veren Rabbim Rabbime çok şükür çok şükür çok şükür. kahvaltımı yaptım ama hazırlanmam lazım işe gitmem gerek :))