Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2011, 12:20 PM   #380 (permalink)
RimA Vita Perfetto
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zerynthia sen nasıl okuyorsun? arkadaşlarda o şekilde devam etse daha güzel olurdu....
sanırım ben biraz kafama göre takılıyorum. bazen salavatı tefriciyye okuyorum .. bazen az tefriciyye okuyup biraz da ayet_el kürsi okuyorum ve yanına normal salavat ekliyorum.. dilerim ki ettiğimiz dular hayrlısıyla kabul olur..
Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez.

Ayetel Kürsi; yemek buğday pirinç arpa gibi şeylere 313 defa okunarak her okunuşta o şeye üflenirse bereketi artar o şeyde bereketlilik olur.
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla