Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Selam
harika bir günü geride bıraktım. Mutluluğun tadını çıkarıyorum. Her seneye göre bu sene evimi temizlemem daha kolay oldu sanki bu da beni çok mutlu ediyor. Bayram temizliklerinde az bir işim kaldı o da kolay geliyor nedense. İlginç bir şekilde hayatım olabileceği en mutlu şekilde ilerliyor ve ben bundan hiç korku duymuyorum. Eskiden olsa biraz mutluluk karşısında telaşa kapılırdım. Ardından mutlaka kötü bir olay gelecek zannederdim ama bugün huzur doluyum. Allah'tan dileğim bunun hiç bitmemesi.
Az önce babunlarla ilgili bir belgesel izledim ve gördüm ki onlarda da liderlik savaşı var. Bir lider ve ona rakip bir babun arasında amansız bir çekişmeye tanık oldum , öyle ki rakip liderin veliahtını kaçırıp öldürdü liderin yerine geçebilmek için. Bu bana safiye sultan kitabını hatırlattı, okuduğumda bir roman olduğunu bilmeme rağmen içim ürpermişti. Orada da iktidar kavgaları çocuk ölümlerine varıyordu. Düşündüm de babunlar bile liderlik için birçok şeyi göze alabiliyorsa insanların birbirinin hayatına karışma duygusunu yadsımamak gerek.
Bugün oğlumun yaptığı resimleri inceledim. Açıkçası beni çok mutlu etti. Yaptığı çocuk resimlerinin arka sayfalarına çocukların sırttan görünüşünü de yapmış. 6 yaşında 2 boyutlu düşünmesi harika. Ben onun gelişimi için elimden geleni yapıyorum ve sanırım verdiğim eğitimin karşılığını alıyorum. teşekkürler oğlum iyi ki varsın. |