Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2008, 09:50 AM   #24 (permalink)
huzurr
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about
Standart Ynt: Huzura Yolculuk

Ablacım telkinleri iki aydır dinliyorum fakat düzenli dinlemiyordum. Dün geceden itibaren düzenli bir şekilde dinlemeye başladım tezahür sanatı dersine bugün başlıyorum ve diğer bütün öğütlerini yerine getiriyorum değişiklikleri şimdiden hissetmeye başladım bile...

Beni tekrardan kendime getirdiğin için ve beni yönlendirdiğin için sana nekadar teşekkür etsem azdır ablacım Sana söz veriyorum bu çabaları boşa çıkarmayacağım istekli ve kararlı bir şekilde bu yolda ilerleyip sonsuz huzura ulaşacağım.

Öyle iyisiniz ki hiç bir karşılık beklemeden burada insanlara bir şekilde yardım etmeye çalışıyorsunuz yaralarına merhem oluyorsunuz yere düşeni herkes ezip geçerken siz o merhametli yardım elinizi uzatıyorsunuz ve bütün bunları karşılıksız yapıyorsunuz.

Bizlerin burada bir araya gelmemize vesile olduğu için Atakan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelişmelerden haberdar edeceğim bütün güzellikler sizlerle olsun