13-10-2011, 10:42 AM
|
#77 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Alıntı: siyah_inci Nickli Üyeden Alıntı
çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... evet anlatacak,paylaşacak şeyler bitmez...güzel olan şeyler olduğu kadar sorunlarda oluyor... "insan ne düşündüğünden korkmalı" o kadar güzel bir söz ki....çok doğru,çokkk ben son zamanlarda yine kötüye kullanıyorum beynimi ne yazık ki....hep olumsuzum,o yüzden de peşpeşe sıkıntılar yaşıyorum...inşallah yine kafamı toplayıp beynimi,ruhumu olumluya kanalize edebilirim... tekrar teşekkürler....:) | Her ne olursa olsun, yaşamımızda sıkıntı, engel, olumsuzluklar adı altında yaşadığımız şeylere biraz uzağa çekilerek baktığımızda, yine kendi yüzümüzle karşılaşıyoruz. Sadece zaman meselesi, zaman tanıdığımda kendime ve olaylara, bazı şeylere; "ben buna niye bu kadar tepki göstermişim" şeklinde iç konuşmalar yaparken yakalıyorum kendimi... Tepkileri hemen vermeyip, serinkanlı olmak gerekiyor. Ben de size mutluluklar diliyorum. |
| |