13-10-2011, 06:02 PM
|
#4 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çok çaresiz hissediyorum :(( Alıntı: gzdylmz Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar. Son çareyi burda buldum. Sevdiğim kişi tarafından sevilmiyorum, takıntılarım çok fazla bu yüzden kendimi ondan uzak tutamıyorum. Hayatımın odak noktasında ve ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Sırf bu açıdan kendime olan güvenimi yitirdim ve sürekli ağlıyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin benden lütfen... | Merhaba sevgili Gözde. Bak canım bir kere son çareyi burda bulduysan demek ki çaresiz değilsin öncelikle aramıza hoşgeldin. Hayatında değiştirmek istediklerini gerçekleştirmek için çok güzel bir adım atmışsın.
Hayat her şeye rağmen, nefes aldığın her an çok güzeldir. Dün gitti, yarın meçhul ise en iyi an şimdi ki anı olabilecek en iyi şekilde yaşamaktır. Anı güzel yaşayabilmek için üzülmeyi bırakmak iyi bir tercih olsa gerek. İnanırsan durumları düzeltmek konusunda bir çok şeyin elinden geleceğini görürsün.
Mutlu günler dilerim.
Umut dolu olmanı ve gün be gün farkındalıklarını artırmanı dilerim.
O zaman anlayacaksın etrafında sorunları çözebilmen için ne kadar çok fırsat olduğunu. |
| |