Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Evet evet biliyorum günlük seni nasılda ihmal ettim azıcık hedeflerim gerçekleşmeye başladı ya nankörlük ettim hemen sana :( ama buraya güzel şeyler yazma niyeti taşıyorum hani herşey ama herşey olumlu olacak ya :)))) bozmayayım dedim neyse elbette herşey mükemmel gitmiyor olsada isteklerim bir bir kapımı çalıyor artık hayal ettiğimden de güzel bir yerdeyim şimdi kendime olan güvenim geri geldi değerimi ve kıymetimi en önemliside ben istemedikten sonra kimsenin beni incetemeyeceği gerçeğini sonunda anladım ama ne anlamak! işte kendime hakettiğim değeri verdiğim anda herşey sihirli değnek dokundurmuş gibi oldu sonunda kendime şöyle manyakça bir yöntem buldum :D Şöyle ki; birşey istediğim zaman duruyorum zihnimi susturuyorum herşeye herkese yabancılaşıyorum aynı bilimkurgu filmlerindeki gibi sonra gitgide anlamsızlaşıyor insanların hareketleri sözleri tamamen koptuğum an hayal ettiğim şeyi kafamda istediğim gibi kuruyorum kısaca bir çeşit ayakta gözler açık meditasyon gibi ama işin püf noktası zihin suskunluğu ve derinleşme sonrasında herşey zaten yoluna giriyor bazen tam hayal ettiğimden eksik oluyor bazende daha fazla ve daha güzeli hayat bana artık ben ona nasıl davranıyorsam öyle davranıyor biliyorum gene ayrıntı vermedim ama uzunca bir süre başımdan geçenleri ayrıntılandırmamayı seçiyorum sadece kendimde başarılı ile sonuçlanan yöntemleri anlatmayı tercih ediyorum ama şu hayatta öğrendiğim en en en ennnnnnnnnnnn önemli şey bizim kendimize verdiğimiz değer eğer ola ki biz kendimizi sevmiyor hiç bir şeye layık görmüyorsak boşa kürek çekiyoruz demektir kişisel gelişime yeni başlayan arkadaşlar için söylüyorum hedefleriniz siz kendinize değer verdiğiniz sürece sizinle olur insanlar siz kendinize nasıl davranır ya da kendinizi nasıl değerlendirirseniz size öyle davranır yaw test ettim onaylaım ve değişimleri yaşamak inanın çok eğlenceli bu House arkadaşınızında daha söyleyecek çok sözü varda yakında şimdi değil tel sorunu zamanı iyi kullanamaması vakit bulsam neler paylaşcam ama inşallah bulcam hepinizi seviyorummmmmm :)))) |