Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2011, 09:47 PM   #659 (permalink)
asi_mavi2
Teğmen

asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

istekde bulunurken cümlelerde önemli. mesela zengin olmak istiyorum dersin sana binbir türlü yol açılır yalnız seçenekler içinde her türlü yol olabilir iyilikte kötülükte barındırabilir. birde hep düşünüyorum acaba ben bir şey isterken başkasına ait bir şey bana doğru akıyor gibi hissediyorum bu durum beni rahatsız ediyor hani istemekten bile rahatsız olduğum zamanlar oluyor daha çok istemekle beraber çalışmayı tercih ediyorum sanırım benim çekirdek inancımda bu var hani hak ederek bir yerlere gelmek bir şeyler elde etmek şimdi bana bedava verilen bir paradan çok kazanıp hak ederek aldığım bir para daha çok mutlu eder. Bu inançtan dolayı parayı çekemiyor olabilirim. şimdi yazarken aklıma geldi hmm bunu bir düşüneyim... Yanlış düşünüyor olabilirim. Bir de bende hani kimse zarar görmesin diye çok fazla ayrıntılı düşünme var. Sanırım başkalarına zarar vermek istemiyorum düşünce ve isteklerimle bile...
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla