Konu: tanışma :)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2011, 12:17 PM   #9 (permalink)
talya07

Tesekkür: 1
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
talya07 is an unknown quantity at this point
Lightbulb Cevap: tanışma :)

Meraba bende yeni katıldım ancak çekirdek inanç tespiti yaptırmadım ben çekirdek inançın tespit aşamasını değilde nasıl kırıldığını merak ediyorum. bazı çekirdek inançların ortakmış. kilo alma sorununda; güzel olmanın diğer insanlar arasında sadece dış görünüşe dayalı iletişimler kuruluyor,örnek vereyim bir kere kız arkadaşlarında bir çekememezlik oluyor karşı cins için ise asılma, yılışık bir tavırla karşılaşıyorsunuz, yakın dediğiniz arkadaşlarınız bile eşinden,erkek arkadaşlarından kıskanıyor,samimi ve daha çok söylediklerinize önem veren insanları zor buluyorsunuz. güzellik, iyilikten çok kötülükleri çekiyor. hayatınızı zorlaştırıyor.
Bayanlar erkeklerin yüzünden güzel olma yarışına girmiş durumda olması bayanlardaki hasetlik duygusu saçmalık aslında. zaten boş insanlar sadece dış görünüşlerinin derdinde oluyor kendini geliştirebileceğinin farkında olmayp,ayakkabı elbise derdinde oluyor.
erkekler için iseee; özellikle türk erkekleri yaş, kültür de fark etmiyor aslında bayan hep güzellik olarak değerlendirmeye meğillidir.
diyelim ki; benim böyle bir çekirdek inancım var,(olası) bu çekirdek inancın kırılması nasıl oluyor acabaaa; birde çekirdek inançımız, bizim dış dünyada olan bir olguyu içimizde bizim abartmamızdan oluşuyor yoksa yoğun şekilde aynı sonuca ulaştıkça kendiliğinden olan bir öğrenme şekli midir? yani hata bireyde mi yksa çevresinde mii*Şimdi siz de çok güzel bir bayanmısınız diyeceksiniz.Çevreye göre öyle.. ancak sarı saç ve mavi gözün bedeli ağır oluyorrgüzeliği hiç önemsemiyorsunuz, 30 yaşındayım anaokuldan beri sürekli duyduğum gözlerimin güzel olduğu bir duyarsızlaşma oluyor tabiii. aynı frekans da insan bulmak çok zor...kariyerim olun tahsil hayatım olsun.. başarın, kişiliğinin kimse farkında olmuyor, Neyse, kendinize iyi bakın tanıştığımıza sevindim ismim şengülll
talya07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla