19-10-2011, 10:28 AM
|
#244 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Süper. O zaman sadık bir eş olmasının yanında voltajı yüksek olmasını da istemelisin :D hadi bakalım hayırlısı. Belli mi olur canım bu işler eskiden elektrik mi varmış :D yeni yeni moda bunlar. Ben ilk görüşte aşka inamıyorum. Birinden hoşlanırsın sonra tanıdıkça aşık olup olmadığını anlarsın sonra da bitmeyecek bir sevgi inşa edersin. O aşamadan sonra da evlenip çoluk çocuğa karışırsın hayırlısıyla :D inşallah ;) | Ben de ilk görüşte aşk'a inanmayanlardanım. Sevginin zamanla, emekle geliştirileceğini düşünüyorum. Fakat emeğe olan saygının olmaması, aşkı da etkiliyor. Hep karşımızdakinin güzel, bakımlı, çekici olmasını isterken, biz ne kadar sevgiyi hakediyoruz. Çok sevdiğim Şener Şen'in Eşkıya adlı filminde şöyle bir konuşma geçer; Eşkıya sevdiği kadınla biraraya gelemez bir türlü, buna karşın kadına her zaman yakın olan ve onu çok seven Ağa , kadın tarafından yine de sevilemez, Eşkıya'ya şöyle der; "Sen sevdiğin için ne yaptın? Ben onun için her şeyi göze aldım"... Sahi biz sevdiğimiz için ne yaptık? Sevgiyi alabilecek kadar ona hizmet edebiliyormuyuz? |
| |