Mrb . :)
size telkinleri dinlemen önceki halimi ve telkinleri dinledikten sonrakı değişimlerimi paylaşmaya geldim :)
başlıyorum
Telkinleri dinlemeden önce hayattan hiç bir beklentim yoktu. :(karamsar az konuşan hatta bazen hiç konuşmayan şuan bunları yazarken gülüyorum tabı
herneyse içimde hep bir sıkıntı var gibiydi ama bir türlü ne oldugunu bilmiyordum.artık değişmek istiyordum ve işte bir gün nette dolaşırken bu siteyi farkettim.Ve telkinleri dinlemeye başladım :)
bazen kendi kendime bunlarmı beni değiştircek diye kendi kendime gülüyordum
herneyse aradan 3 hafta geçti.Ve artık toplum onunde olsun herhangıbı bır ortamda olsun çok rahatım dusuncelerımı daha ıyı ıfade edebılıyorum cok sakınım bazen dozunu kaçırıyorum tabı neyse :D arkadaslarım falan ara sıra cok konusuyosun dıyolar sen eskiden boyle degıldın dıyolar bende eee bundan sonra boyle işinize gelirse diyorum :D
tepkilerim daha rahat artık kendime olan güvenim üst düzeyde anlatabiliyomuyum süperim yanı :D:D sabrettim ve gerçekten de başardım şuan çok mutluyum
:):) yanı özetlemek gerekirse telkinleri dinleyın asla vazgeçmeyın rehber bolumunden butun bılgılerı okuyun dınledıkce degısımı farkedeceksınız ;) umarım herkes bır bırgun başarıyla kucaklaşacaktır kendinize iyi bakın bu arada atakan bey herşey için teşekkurlerımı sunarım ıyıkı varsınız gorusmek uzere :):):):)