Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2011, 05:44 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sosyal fobi midir ?

Atışmaktan kaçınmak iyi birşey değil mi? Ben olsam "gereksiz tartışmalara girmekten kaçındığımı" düşünürdüm. Ellerimi falan pek kullanmıyorum derken tam olarak ne kastetdiğini anlamadım. Sana sataşanlara karşılık vermek mi yoksa konuşurken el kol hareketi yapamamak mı kastın? Ya da başka herhangi birşeyi de kast etmiş olabilirsin. Konuşup düşencelerini ifade edebiliyorsan bu o kadar da aşırı bir Sf gibi durmuyor bence.

Herkes çekinebilir bazı insanlardan. Hele karşımızda hocalarımız varsa en azından bir müddet geçmeden samimi olamam. Ama benim bu huyum karşımdakine saygıdan.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla